Test ličnosti 30 spc:


Testiraj se – proceni sebe i napravi jasnu startnu poziciju za kvalitetan rad na sebi

Ako želiš da se unaprediš radom na sebi ili si jednostavno znatiželjna osoba koja bi želela da bolje upozna sebe, najbolje je da počneš od neobaveznog, ali vrlo preciznog psihološkog testa.

Ova korisna procena određenih aspekata ličnosti može ti biti mapa i pokazatelj odakle treba da kreneš kako bi ti slika o sebi bila jasnija i kako bi se kvalitet tvog života poboljšao.

Test je koncipiran kao jednokratno testiranje u kome dobijaš uvid u celokupnu svoju trenutnu situaciju, tačnije: Šta je već dobro, a na čemu bi trebalo da poradiš, Šta se trenutno događa u tebi i kako to da osvestiš, koje su ti prednosti, a koje mane, Šta treba popraviti, a šta nastaviti po starom, i kojim redosledom da radiš na poboljšanju kvaliteta svog života.

Ovo jednokratno testiranje ličnosti i trenutnog stanja vezano je za nekoliko aspekata života, a akcenat se stavlja na kategorije: sklonost osobe na doživljaj negativnih osećaja, angažovanje sa spoljnim svetom, otpornost na iskustva, slaganje sa drugima i usmeravanje impulsa iz savesnosti.

Rezultati testa daju preciznu sliku trenutnog stanja i potrebne smernice za početak rada na sebi. Ovo testiranje traje 1h i 30 minuta posle kojih dobijaš jasnu procenu, a nakon završenog testa, možemo odrediti na čemu želiš raditi samostalno ili uz pomoć mene.