INDIVIDUALNE ONLINE SESIJE


Individualni rad sa bilo kog mesta na svetu 

Osećate da ste često nezadovoljni, da želite promenu, ali ne znate kako pravilno da radite na sebi? Voleli biste da rastete, da se razvijate, da živite život punim potencijalom, ali ste se malo pogubili i ne znate odakle da počnete? Nemate mogućnost da se više ni na šta fokusirate, jer vaš manjak samopouzdanja, anksioznost, stidljivost ili nesigurnost su postali vaš hronični problem koji vam odvlači fokus?

Pošto vam, verujem već “gori pod nogama”, imam za vas dve dobre vesti:

 1. sve sam to prošao u trajanju od 10 godina života sa anksioznošću, pa tačno znam kako se sada osećate
 2. uspešno radim online sesije 1 na 1 zasnovanim na vlastitom iskustvu, NLP tehnikama i dubinskom koučingu. Sesije radim sa svima vama koji živite na raznim mestima na planeti Zemlji, kao i vama koji se suočavate sa raznim simptomima i posledičnim stanjima poljuljane sigurnosti u sebe. 

Za početak ovo je dosta olakšavajuća okolnost, zar ne, a uz to se rad na sesijama radi sa poštovanjem etičkog kodeksa čuvanja tajni i zaštiti podataka o ličnosti. Možete se otvoriti i biti bez brige.

Kako izgledaju načini rada na Online Sesijama 1 na 1

ONLINE SESIJA 1 NA 1 (1h 30min)

Online sesija ili video razgovor možemo raditi 1 x nedeljno ili po potrebi, to je individualna stvar i najbolje je da to procenimo po zajedničkom osećaju. Preporuka: Redovne sesije daju najbolje i najbrže rezultate, a to je optimalno 1 x nedeljno.

TESTIRANJE “BIG 5” (1h 30 min)

Testiranje se radi 1 na 1 putem video poziva u toku koga diskutujemo o vašim rezultatima i tako dobijate uvide u ono što ste dostigli. Uz to dobijate smernice sa preciznim uputstvima na čemu sve još treba da radite. Rezultati vam se šalju i na email adresu. Preporuka: Važno je da ovu našu diskusiju i smernice dobro razumete i primenite u svom svakodnevnom životu.

POGREŠNA PONAŠANJA (7h)

U toku ovih sedam sati rada, posvetićemo se tome da izvučemo na površinu sva vaša pogrešna ponašanja i stavove koje ste godinama “nataložili” u sebe i koji vam ne dozvoljavaju da rastete, a onda ih transformisati u akcije ka kojima ćete krenuti. Program “Pogrešna ponašanja” uključuje:

 • 3 x online sesije 1 na 1 
 • 2 x video lekcije.

SAMOSTALNI RAD (PROIZVODI)

Ovde vam predlažem da se prepoznate u nekoj od ove 4 situacije i da za sebe odaberete proizvod (-e) koji će vam biti najkorisniji:

 1. Ako sve jasno shvatate u vezi anksioznosti, ali vam je potreban dijalog sa sobom kako biste se svakodnevno lakše nosili sa tim, izaberite ANKSIKARTICE
 1. Ako želite da shvatite koren i uzrok svoje anksioznosti i kako da postanete odgovorni spram toga, izaberite SEMINAR i RD PRIRUČNIK
 1. Ako želite da zaronite u svoju unutrašnjost kao u more kako bi je bolje upoznali i otkrili sve njene skrivene dubine i tako pravilno radili na sebi, izaberite TEKSTUALNE SESIJE
 1. Ako želite da se opuštate i da pri tome nešto korisno saznate i naučite o tome kako možete da rastete i da se razvijate u pravom smeru, izaberite AUDIO MATERIJALE

Šta treba da radite između dve sesije

Na sesijama diskutujemo i analiziramo vaše izazove, takođe i postavljamo smernice i dafinišemo rad i kroz domaće zadatke koje treba da uradite do naredne sesije, jer one su sastavni deo Online sesija. 

Napomena: Želim da vam napomenem da ukoliko ne radite svoje domaće zadatke dobijate minuse, a sa tri minusa naš rad se prekida. Zašto se tada naš rad prekida, možda se pitate?

Postoje 3 glavna razloga:

 1. štedite moje vreme, trud i zalaganje
 2. štedite svoj novac i 
 3. oslobađate prostor onima koji istinski hoće da rade na sebi.

Ukoliko ste vi ti koji ste spremni da se “bacite u vatru” i uz moju pomoć putem sesija rešite probleme koji vas muče, onda idemo na sledeći korak – zakazivanje sesije.

Kako zakazati Online Sesije 1 na 1

Zakazivanje je moguće u raspoloživim terminima koji su radnim danima, a vikedni su neradni.


Zakažite online sesiju ili zatražite dodatne informacije OVDE