Online mentorstvo:


 

Jeste li umorni od neprestanih izazova u životu? Da li želite da prevaziđete svoje strahove i oslobodite se osećaja nesigurnosti? Ako je odgovor DA, onda ste na pravom mestu!

Mentorstvo anxy essentials program je pažljivo osmišljen kao podrška vama, koji se suočavate sa nesigurnošću, strahovima, niskim samopouzdanjem, preosetljivošću i želite da pronađete put ka sopstvenim vrednostima.

Sa mnom kao vašim mentorom, zajedno ćemo proći kroz proces transformacije koji će vam pomoći da se oslobodite tereta i vratite kontrolu nad svojim životom. Razumem da je svako iskustvo jedinstveno, pa je Mentorstvo anxy essentials prilagođeno vašim specifičnim zahtevima. Kroz procenu vaše ličnosti, strahova, ciljeva i spremnosti za promene, kreiramo personalizovani plan rada koji će vas voditi ka ostvarenju željenih rezultata.

U okviru programa Mentorstvo anxy essentials, nudim vam individualne mentorske sesije koje su fokusirane isključivo na vas, pružam vam ličnu podršku i vođstvo, a Naši razgovori i vežbe će vam pomoći da istražite korene vaše anksioznosti, identifikujete okidače i razvijete sposobnost za prevazilaženje izazova. Vaš napredak u centru pažnje. Pored individualnog rada, imaćete priliku da se povežete sa drugim polaznicima programa u mentorskoj grupi. Ova grupna podrška je izuzetno korisna jer vam omogućava da delite svoja iskustva, dobijate podršku i razumevanje od drugih ljudi koji prolaze kroz slične situacije, pa se tako osećate manje sami i vidite i nove perspektive.

Kao deo programa Mentorstvo anxy essentials, dobićete pristup E-Learning platformi koja prati vaš rast. Online lekcije, audio priručnici i životne analize pružaju vam alate za samoprocenu i samorazvoj. Kroz ove materijale, stičete znanje i veštine koje će vam pomoći da se nosite sa svojom anksioznošću na dugoročnoj osnovi. Razumem da anksioznost može ograničiti vaše svakodnevne aktivnosti i ometati vašu sreću.

Moje iskustvo i stručnost u oblasti ličnog razvoja omogućavaju mi da pružim podršku koja vam je potrebna da prevaziđete izazove anksioznosti i izgradite bolji život.

Nakon 11 nedelja Mentorstvo anxy essentials programa dobijate: SERTIFIKAT da ste uspešno prošli mentorski program vlastitih tolerancija, POKLON MATERIJAL za rad na sebi, MOGUĆNOST da nastavite obuku na sledeći nivo TRAJAN PRISTUP GRUPI PODRŠKE LA FAMILIA da znate da ostajemo tu jedni za druge. Online mentorstvo za prevazilaženje problema zbog anksioznosti startuje tri puta godišnje, u JANUARU, APRILU I OKTOBRU.

Zbog rada u malim grupama broj mesta je ograničen.