ONLINE MENTORSTVO


Jeste li umorni od neprestanih izazova u životu? Da li želite da prevaziđete svoje strahove i oslobodite se osećaja nesigurnosti?

Ako je odgovor DA, onda ste na pravom mestu!

Mentorstvo anxy essentials program je pažljivo osmišljen kao podrška vama, koji se suočavate sa nesigurnošću, strahovima, niskim samopouzdanjem, preosetljivošću i želite da pronađete put ka mirnijem i ispunjenijem životu. Sa mnom kao vašim mentorom, zajedno ćemo proći kroz proces transformacije koji će vam pomoći da se oslobodite tereta i vratite kontrolu nad sobom i svojim životom.

Kroz personalizovani pristup, uzimam u obzir vaše individualne potrebe i izazove. Razumem da je svako iskustvo jedinstveno, pa je Mentorstvo anxy essentials prilagođeno vašim specifičnim zahtevima. Kroz procenu vaše ličnosti, strahova, ciljeva i spremnosti za promene, kreiramo personalizovani plan rada koji će vas voditi ka ostvarenju željenih rezultata.

U okviru programa Mentorstvo anxy essentials, nudim vam individualne mentorske sesije koje su fokusirane isključivo na vas. Kroz ove sesije, pružam vam ličnu podršku i vođstvo. Naši razgovori i vežbe će vam pomoći da istražite korene vaše anksioznosti, identifikujete okidače i razvijete strategije za prevazilaženje izazova. Vaš napredak je uvek u centru pažnje.

Pored individualnog rada, imaćete priliku da se povežete sa drugim polaznicima programa u mentorskoj grupi. Ova grupna podrška je izuzetno korisna jer vam omogućava da delite svoja iskustva, dobijate podršku i razumevanje od drugih ljudi koji prolaze kroz slične situacije.

Ova interakcija u grupnom okruženju pomaže vam da se osećate manje sami i da steknete nove perspektive.

Kao deo programa Mentorstvo anxy essentials, dobićete pristup E-Learning platformi koja prati vaš rast. Online lekcije, audio priručnici i životne analize pružaju vam alate za samoprocenu i samorazvoj. Kroz ove materijale, stičete znanje i veštine koje će vam pomoći da se nosite sa svojom anksioznošću na dugoročnoj osnovi.

Razumem da anksioznost može ograničiti vaše svakodnevne aktivnosti i ometati vašu sreću. Zato sam ovde da vam pomognem. Moje iskustvo i stručnost u oblasti ličnog razvoja omogućavaju mi da pružim podršku koja vam je potrebna da prevaziđete izazove anksioznosti i izgradite srećniji i zdraviji život.


Nakon 11 nedelja Mentorstvo anxy essentials programa dobijate:

SERTIFIKAT da ste uspešno prošli mentorski program vlastitih tolerancija,

POKLON MANTERIJAL za rad na sebi

MOGUĆNOST da nastavite obuku za AM kouča, AM trenera ili AM terapeuta

TRAJAN PRISTUP GRUPI PODRŠKE LA FAMILIA da znate da ostajemo tu jedni za druge.

Online mentorstvo za prevazilaženje problema zbog anksioznosti startuje tri puta godišnje, u JANUARU, APRILU I OKTOBRU broj mesta je ograničen, zato se prijavite na vreme.

Za prijavu na program i dodatne informacije javite mi se OVDE