ONLINE MENTORSTVO


Zauvek izađite iz kutije anksioznih zavrzlama!

Kada na jedno mesto posložite moje decenijsko iskustvo sa anksioznošću, više od pet godina aktivnog rada sa klijentima, korišćenje neuro lingvističkih tehnika za koje sam se obučavao dugi niz godina i alate sa završene akademije dubinskog koučinga, dobijete program – Online mentorstvo koje sam napravio kao jedinstveni koncept podrške svima vama kojima je preko glave problema koje vam pravi ta grozna anksioznost.

Kako bi se vaša Pandorina kutija otvorila i iz nje izašli jednom zauvek:

 • manjak samopouzdanja,
 • nesigurnost,
 • neodlučnost,
 • nedovoljna istrajnost,
 • poremećaj fokusa,
 • konfuznost i pogubljenost,
 • neracionalni strahovi,
 • lenjost
 • često katrastrofiziranje… 

i još gomila nepotrebnim uverenja, ponašanja, stavova, navika, potrebno je da pomognete sebi, a to je mnooogo lakše uz podršku, složićete se.

Šta sam, konkretno ovim želeo da vam kažem?

Vi sebe najbolje poznajete i u svome telu i umu ste 24/7, ali niste uvek zadovljni time kakve vam misli prolaze kroz glavu, kako se osećate u svom telu i kako reagujete na okolnosti koje vam se dešavaju. Kada ovaj nesklad postoji, potrebno je da osvestite da je važno nešto promeniti kako bi vam život bio kvalitetniji, ali i potražiti pomoć i rešenje, jer ono postoji.

Moja bezrezervna podrška vama u vidu Online mantorstva je tu kako bi prevazišli teškoće i zavrzlame koje vam prouzrokuje anksioznost, bes, depresivnost… 

Ali… moja podrška neće imati smisla ako poželite da pobegnete od svoje Pandorine kutije i uskočite u neku drugu i tu se sakrijete od nemani i aždaja, već da se sa njima hrabro suočite i prevaziđete probleme koje vam stvaraju jednom zauvek.  

Šta je Online metorstvo za prevazilaženje anksioznosti

Najjednostavnije rečeno, Online metorstvo za prevazilaženje problema zbog anksioznosti je kombinovani koncept mentorskog rada kojim zajedno sa vama prolazim kroz postupak i proces promene u kojoj se:

 • postepeno, korak po korak oslobađate anksioznosti i niskog samopouzdanja i 
 • prilagođeno vama radimo na tome da se osnažite i naučite da živite kvalitetnije.

Kako bi vam bilo još jasnije, ovo je zapravo udruženi:

 • rad 1 na 1 uz moju mentorsku podršku, ali i 
 • rad u okviru mentorske grupe gde imamo i zajedničkih zadataka – zajednice za podršku.

Primetićete da često ponavljam reč “podrška” i ona jeste okosnica našeg rada. Ali taj rad nije moguć bez vašeg zalaganja, zato ćete od mene dobijati zadatke koje treba da uradite samostalno ili u zajednici/grupi.

Kako ćemo raditi u mentorskom online programu za prevazilaženje anksioznosti

Mentorstvo je životna obuka, složen i slojevit proces i zahteva postupak pravilnog “postavljanja” vlastitog stanja i ponašanja koje će vam biti osnova po kojoj ćete živeti mnogo bolje i klalitetnije nego do sada, pa stoga zahteva i vreme.

Evo i detaljnijeg objašnjenja:

PERSONALIZACIJA I TESTIRANJE

Za početak prolazite proces personalizacije prema vama kao individui. Taj proces obuhvata procenu vaše ličnosti, energije, prošlosti, simptoma, senzacija, strahova, aspekata života, zdravstvenog stanja, fizičke kondicije, ali i volje i spremnosti za rad na sebi. U okviru personalizacije radi se i test vaše spremnosti na program mentorstva, otvorenosti na prihvatanje i fleksibilnost u menjanju stavova. Kao i svaki test, neko od vas će ga proći, a neko ne. 

Ukoliko “upadnete” u ovu grupu koja nije prošla test, to samo znači da niste trenutno spremni za promene i to je sasvim ok. Možete probati kroz tri meseca ponovo.

MENTORSKI RAD

Nakon toga što ste prošli proces personalizacije i testiranja, bacamo se u akciju. Sada nastupa mentorski rad u trajanju od 84 dana koji obuhvata rad 1 na 1 i grupni rad.

Program mentorskog rada sadrži:

 • Start online seminar koji će biti jedan od temelja za razvijanja novih ponašanja,
 • 6 online sesija u trajanju od 12 nedelja,
 • 10 audio priroučnika za slušanje koji vam pomažu u radu tokom mentorskog programa,
 • 18 životnih analiza, tj. materijal za domaće zadatke na osnovu kojih šaljete nedeljni izveštaj,
 • 12 online lekcija koje prate rad u mentorstvu,
 • 12 zajedničkih vikend zadataka u grupi sa ostalim ljudima i
 • 5 modula za učenje.

Tih 5 modula za učenje je koncipirano tako da prolazimo kroz teme:

 1. komunikacija,
 2. ciljevi i odluke,
 3. muško-ženske odnose,
 4. novac i finansije i
 5. podsvesne šeme i programe.

Tokom celog našeg rada imaćete domaće zadatke, dnevne i nedeljne u formi testova, sastava, raznih zadataka i odgovornosti.

Šta još obuhvata online mentorski rad?

Naše telo i um čine celinu, pa se u okviru mentorskog rada bavimo i postepenim uređivanjem životnih navika u pogledu ishrane, jer time otklanjamo ono što nam pogoršava anksioznost.

Ono što takođe treba da znate je da metorski rad obuhvata i Mindset Body koncept. To su fizičke aktivnosti u kućnim uslovima ispred ogledala. Ovaj koncept se zasnima na laganom treniranju korišćenjem sopstvene težine tela i pažnji usmerenoj na um sa gledanjem u ogledalo u trajanju od 10-15 minuta jednom dnevno. Ovim vežbama se razvija disciplina i samopouzdanje.

U okviru grupe podrške dobijaćete jednom nedeljno Video lekcije koje će Vam buditi nove poglede i kojim ćemo pratiti vaše uspone i padove koji su sastavni deo procesa na putu do cilja na kome srećom niste sami.

Moja Viber podrška 24/7 kada god osetite da vam je potrebna. To je vaše “crveno dugme” u onim baš teškim situacijama kada mislite da nema izlaza, da nećete uspeti, da je preteško. Sve znam, jer bio sam tu gde ste vi, zato je ovaj program i osmišljen da vam pomogne da tako više ne bude.

Pored svega što sam naveo, ne treba da zaboravimo da se igramo, pa tako dobijate i zanimljive i edukativne igre koje radimo u grupi.

Šta nakon mentorskog programa?

Nakon 12 nedelja dobijate:

SERTIFIKAT da ste uspešno prošli mentorski program vlastitih tolerancija,

POKLON MANTERIJAL za doživotni rad na sebi sa materijalom iznenađenja i 

TRAJAN PRISTUP GRUPI PODRŠKE LA FAMILIA da znate da ostajemo tu jedni za druge.

Online mentorstvo za prevazilaženje problema zbog anksioznosti startuje tri puta godišnje, u MARTU, SEPTEMBRU i DECEMBRU i broj mesta je ograničen, zato se prijavite na vreme.


Za prijavu na program i dodatne informacije javite mi se OVDE