Individualne online sesije:


 

Osećate da ste često nezadovoljni, da želite promenu, ali ne znate kako pravilno da radite na sebi? Voleli biste da rastete, da se razvijate, da živite život punim potencijalom, ali ste se malo pogubili i ne znate odakle da počnete? Nemate mogućnost da se više ni na šta fokusirate, jer vaš manjak samopouzdanja, anksioznost, stidljivost ili nesigurnost su postali vaš hronični problem koji vam odvlači fokus?

Pošto vam, verujem već “gori pod nogama”, imam za vas dve dobre vesti: Sve sam to prošao u trajanju od 10 godina života sa anksioznošću, pa tačno znam kako se sada osećate i  uspešno radim online sesije 1 na 1 zasnovanim na vlastitom iskustvu, NLP tehnikama i dubinskom koučingu. Sesije radim sa svima vama koji živite na raznim mestima na planeti Zemlji, kao i vama koji se suočavate sa raznim simptomima i posledičnim stanjima poljuljane sigurnosti u sebe.  Za početak ovo je dosta olakšavajuća okolnost, zar ne, a uz to se rad na sesijama radi sa poštovanjem etičkog kodeksa čuvanja tajni i zaštiti podataka o ličnosti. Možete se otvoriti i biti bez brige.

Kako izgledaju načini rada na Online Sesijama 1 na 1
ONLINE SESIJA 1 NA 1 (1h 15min) Online sesija ili video razgovor možemo raditi 1 x nedeljno ili po potrebi, to je individualna stvar i najbolje je da to procenimo po zajedničkom osećaju. Preporuka: Redovne sesije daju najbolje i najbrže rezultate, a to je optimalno 1 x nedeljno.

Šta treba da radite između dve sesije Na sesijama diskutujemo i analiziramo vaše izazove, takođe i postavljamo smernice i dafinišemo rad i kroz domaće zadatke koje treba da uradite do naredne sesije, jer one su sastavni deo Online sesija.  Napomena: Želim da vam napomenem da ukoliko ne radite svoje domaće zadatke dobijate minuse, a sa tri minusa naš rad se prekida.

 Zašto se tada naš rad prekida, možda se pitate?
3 glavna razloga: Štedite moje vreme, trud i zalaganje Štedite svoj novac i dajete prostor onima koji istinski hoće da rade na sebi. Ukoliko ste vi ti koji ste spremni da se “bacite u vatru” i uz moju pomoć putem sesija rešite probleme koji vas muče, onda idemo na zakazivanje sesije.